Schoool ontwikkelt slimme websites en webtools voor het primair onderwijs (PO). Slim omdat ouders en leerkrachten andere informatie belangrijk vinden dan leerlingen en de Schoool-omgeving daar rekening mee houdt. Klik rond en ontdek de mogelijkheden op deze voorbeeldwebsite.

De teksten op deze website kunnen u helpen om uw eigen Schoool-website in te richten. Met deze tekst introduceert u uw school aan ouders die op zoek zijn naar de beste school voor hun kind. Wat kenmerkt de school? Welke filosofie of overtuiging ligt aan de basis van het curriculum?

Zodra leerkrachten, ouders of kinderen zijn ingelogd, hebben ze toegang tot de activiteiten van de school (nieuws, kalender, foto's, blogs, gezichtenboek). Op deze voorbeeldwebsite staat het beveiligde gedeelte open voor bezoekers. Rechtsboven kunt u inloggen.

Ouderbijdrage

zaterdag 24 november 2018

De meeste ouders hebben het formulier voor de ouderbijdrage al weer ingeleverd. Graag willen we de andere ouders ook verzoeken dit nog zo snel mogelijk te doen. Dit kan in het postvakje van de penningmeester in de lerarenkamer. 

 

Vrijdagmiddag

donderdag 22 november 2018

Op vrijdagmiddag gaan we starten met de geschiedenis van de kinderen zelf. Hiervoor zou het leuk zijn als alle kinderen van groep 5 een babyfoto van zichzelf (in envelop zodat anderen hem nog niet kunnen zien) en hun eigen geboorte kaartje mee kunnen nemen. De foto's en kaartjes zijn alleen maar om naar te kijken, het mag dus ook een foto in een lijstje zijn. Een kopie of printje van de foto of kaartje mag ook.

Knutselen in de middenbouw

maandag 19 november 2018

Woensdag 27 november gaan we met de kinderen in de middenbouw knutselen. Hiervoor hebben de kinderen een schoenendoos (niet van laarzen), een leeg en schoon melkpak en een lege keukenrol nodig. In elke klas is al een verzamelplek aanwezig.

Opgeven klaarovers wo 25 nov 2015

zaterdag 17 november 2018
formulier_3

Schoolgids

zondag 28 oktober 2018

De nieuwe schoolgids is beschikbaar! De gids is ook op verzoek in een papieren versie te verkrijgen op school.

A

A

D

D

C

C

E

E

Gym

Gym

Handvaardigheid

Handvaardigheid

B

B

Muziek

Muziek