Hieronder staan nieuwsberichten, oproepen en mededelingen verzameld. In de beheeromgeving van de website kunt u ieder afzonderlijk bericht als volgt publiceren:

• Zichtbaar, een bericht staat gepubliceerd;
• Afgeschermd, een bericht kan alleen bekeken worden wanneer een bezoeker is ingelogd;
• In nieuwsmail, een bericht wordt meegenomen in een automatische periodieke e-mailing.

Door deze 'filters' kan de informatie op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken. Berichten krijgen altijd een begin- en een einddatum en worden gepubliceerd of per e-mail verstuurd zolang ze actueel zijn.

Ouderbijdrage

zaterdag 24 november 2018 Oproepen

De meeste ouders hebben het formulier voor de ouderbijdrage al weer ingeleverd. Graag willen we de andere ouders ook verzoeken dit nog zo snel mogelijk te doen. Dit kan in het postvakje van de penningmeester in de lerarenkamer. 

 

Vrijdagmiddag

donderdag 22 november 2018 Oproepen

Op vrijdagmiddag gaan we starten met de geschiedenis van de kinderen zelf. Hiervoor zou het leuk zijn als alle kinderen van groep 5 een babyfoto van zichzelf (in envelop zodat anderen hem nog niet kunnen zien) en hun eigen geboorte kaartje mee kunnen nemen. De foto's en kaartjes zijn alleen maar om naar te kijken, het mag dus ook een foto in een lijstje zijn. Een kopie of printje van de foto of kaartje mag ook.

Knutselen in de middenbouw

maandag 19 november 2018 Oproepen

Woensdag 27 november gaan we met de kinderen in de middenbouw knutselen. Hiervoor hebben de kinderen een schoenendoos (niet van laarzen), een leeg en schoon melkpak en een lege keukenrol nodig. In elke klas is al een verzamelplek aanwezig.

Vrijdagmiddag groep 5

zaterdag 17 november 2018 Nieuws

Elke vrijdagmiddag komen de kinderen van groep 5 samen bij Daniëlle (groep D) of Babette (groep B). Op deze middagen werken we aan aardrijkskunde en geschiedenis. We lezen, maken werkbladen, bekijken materialen en kijken toepasselijke filmpjes. We drinken met elkaar thee en om de week hebben we een bakbeurt. Het is altijd een gezellige middag. Via onderstaande link is een kleine impressie van de middagen te zien.

-Link-

Opgeven klaarovers wo 25 nov 2015

zaterdag 17 november 2018 Oproepen
formulier_3

maandviering november

zaterdag 10 november 2018 Nieuws

Op woensdag 6 november is er weer een maandviering geweest op basisschool de Zandbak. De kinderen van Aletta en Babette, Carel en Dieuwertje en een aantal kinderen van de bovenbouw hebben opgetreden. Via onderstaande links zijn de filmpjes van de maandviering terug te zien.

onderbouw: youtube-link

middenbouw: youtube-link

bovenbouw: youtube-link

 

Wegens succes....

maandag 5 november 2018 Nieuws

Op dinsdagochtend 5 november zette de Zandbak haar deuren open voor geinteresseerde ouders om sfeer te komen proeven op onze school. Maar liefst 16 ouderparen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen, vragen te stellen en in de klassen te kijken. De reacties waren erg positief! Velen hebben aangegeven graag nog een persoonlijk gesprek te willen hebben. Vanwege het grote succes gaan we begin volgend jaar een nieuwe open dag organiseren! 

Bovenbouw bezoekt het Zwembadmuseum

donderdag 1 november 2018 Nieuws

Donderdagochtend vroeg stonden alle bovenbouwleerlingen klaar met hun fiets aan de hand om met z'n allen een bezoek te brengen aan het Zwembadmuseum. De kinderen uit groep 6, 7 en 8 kregen een rondleiding en mochten zelf vragen beantwoorden. Veel enthousiaste reacties hebben we gehoord, zelfs van het Zwembadmuseum zelf!

Schoolgids

zondag 28 oktober 2018 Nieuws

De nieuwe schoolgids is beschikbaar! De gids is ook op verzoek in een papieren versie te verkrijgen op school.

Dans 'klaar voor de start' groep E

donderdag 25 oktober 2018 Nieuws

De laatste 3 donderdagen voor de herfstvakantie hebben we een dans ingestudeerd op het nummer 'klaar voor de start' van kinderen voor kinderen. Dit nummer hoorde bij de Kinderboekenweek en de tekst is geschreven door Paul van Loon. Het resultaat is via onderstaande link te zien. Verschillende kinderen zijn ook thuis aan de slag gegaan om het dansje onder de knie te krijgen.