Hieronder staan nieuwsberichten, oproepen en mededelingen verzameld. In de beheeromgeving van de website kunt u ieder afzonderlijk bericht als volgt publiceren:

• Zichtbaar, een bericht staat gepubliceerd;
• Afgeschermd, een bericht kan alleen bekeken worden wanneer een bezoeker is ingelogd;
• In nieuwsmail, een bericht wordt meegenomen in een automatische periodieke e-mailing.

Door deze 'filters' kan de informatie op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken. Berichten krijgen altijd een begin- en een einddatum en worden gepubliceerd of per e-mail verstuurd zolang ze actueel zijn.

Beste ouders,

We hopen dat iedereen van een heerlijke zomervakantie heeft genoten. Het team heeft weer zin om te beginnen.

Aanstaande maandag 18 augustus starten we met het schooljaar 2014-2015 (wat gaat het snel hè?). Het team is de afgelopen week al druk bezig geweest om de klassen en de school weer helemaal in orde te hebben, zodat de kinderen aanstaande maandag goed kunnen beginnen. We hebben zelfs afgelopen donderdag al onze eerste teamvergadering gehad.

De start op Basisschool de Zandbak zal (net als voorgaande schooljaren en nog dit schooljaar) gespreid gaan. Op maandag 18 augustus starten alle kinderen van groep 2, 4, 5, 6, 7 en 8. Dinsdag 19 augustus starten de kinderen van groep 1 en 3 zodat de groepen zich een beetje kunnen settelen en de nieuwe kinderen in de groep goed kunnen begeleiden.

Wij in het onderwijs hebben altijd zes weken vakantie, maar dat heeft natuurlijk niet iedereen. Werkzaamheden op de school gaan in de zes weken van de zomervakantie gewoon door. Dit zult u bij aankomst op school ook zien.

In de eerste week van de zomervakantie is er gestart met het opnieuw bestraten van het gehele schoolplein. Dit was noodzakelijk omdat alle tegels erg oud waren. De gladde bovenlaag van de tegels was volledig afgesleten waardoor bij een val de kinderen knieën en handen helemaal open schaven. Helaas is het niet gelukt om het allemaal af te krijgen. De werkzaamheden zullen nog een paar weken doorgaan.

Ook zal er in de komende weken een nieuw hek rond de school geplaatst worden. We hadden gehoopt dit ook in de zomervakantie te kunnen realiseren, maar de vergunning hiervan heeft vertraging opgelopen.

Ook het speeltoestel dat we gekozen hebben, zal pas in de komende weken geplaatst kunnen worden. We houden jullie op de hoogte over de voortgang van het plein, het plaatsen van het hek en het nieuwe speeltoestel.

Wat is er nog meer in de zomervakantie gebeurd?
De binnenkant van alle ramen zijn gewassen, de buitenramen nog niet omdat de buitenwerkzaamheden erg veel stof veroorzaken.
In bijna alle lokalen zijn de vloeren in de was gezet.
Veel leerkrachtcomputers zijn vervangen, nog niet allemaal maar dit zal in de komende weken worden gedaan. De update naar een nieuw systeem gaf wat vertraging en het aanmelden op de server was meer werk dan ingeschat.

Verdere informatie:
We hebben de kalender op de website bijgewerkt, de groepen-indeling wordt in de komende weken bijgewerkt.
Juf Hetty gaat dit schooljaar handvaardigheid geven in de gemeenschappelijke ruimte. Zij zal alleen op maandag handvaardigheid geven. De eerste vier weken starten de middenbouwgroepen, daarna is de bovenbouw vier weken aan de beurt. De middenbouw en bovenbouw wisselen elkaar af in een cyclus van vier weken.

De roosters van gym, muziek en handvaardigheid zullen op de website komen te staan.

De gym-uren van de vrijdag zullen de komende drie weken nog door Daniëlle waargenomen worden. Vanaf de week van 8 september is Gerard er weer.

We wensen iedereen een fijn, goed, leerzaam en gezond schooljaar 2014-2015 toe.

Tot maandag de 18e!
Team Zandbak

We hebben er hard aan gewerkt en zijn erg trots op het mooie resultaat. Een jaar lang hebben we met twee teams gewerkt aan deze prachtige site en alle teksten. Bij deze willen we het webteam bedanken voor het meedenken en maken van de website!

Fris begin

zaterdag 15 augustus 2015 Nieuws

We hebben deze zomer niet stil gezeten. Niet alleen is er een nieuwe site ook de school zelf is helemaal aangepakt. Zo zijn alle gangen geschilderd en ook groep A en B hebben een likje verf gehad. De vloeren zijn in de was gezet. De tuin en het schoolplein zijn aangepakt. Er is een mooi bord aan de weg geplaatst zodat iedereen weet waar Basisschool de Zandbak zich bevindt. Een heerlijk begin van het nieuwe schooljaar!

Nieuw schooljaar

donderdag 6 augustus 2015 Mededelingen

We zijn weer begonnen! Welkom terug op school! We gaan er weer een mooi jaar van maken met elkaar.