Hieronder staan nieuwsberichten, oproepen en mededelingen verzameld. In de beheeromgeving van de website kunt u ieder afzonderlijk bericht als volgt publiceren:

• Zichtbaar, een bericht staat gepubliceerd;
• Afgeschermd, een bericht kan alleen bekeken worden wanneer een bezoeker is ingelogd;
• In nieuwsmail, een bericht wordt meegenomen in een automatische periodieke e-mailing.

Door deze 'filters' kan de informatie op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken. Berichten krijgen altijd een begin- en een einddatum en worden gepubliceerd of per e-mail verstuurd zolang ze actueel zijn.

maandviering november

zaterdag 10 november 2018 Nieuws

Op woensdag 6 november is er weer een maandviering geweest op basisschool de Zandbak. De kinderen van Aletta en Babette, Carel en Dieuwertje en een aantal kinderen van de bovenbouw hebben opgetreden. Via onderstaande links zijn de filmpjes van de maandviering terug te zien.

onderbouw: youtube-link

middenbouw: youtube-link

bovenbouw: youtube-link

 

Wegens succes....

maandag 5 november 2018 Nieuws

Op dinsdagochtend 5 november zette de Zandbak haar deuren open voor geinteresseerde ouders om sfeer te komen proeven op onze school. Maar liefst 16 ouderparen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen, vragen te stellen en in de klassen te kijken. De reacties waren erg positief! Velen hebben aangegeven graag nog een persoonlijk gesprek te willen hebben. Vanwege het grote succes gaan we begin volgend jaar een nieuwe open dag organiseren! 

Bovenbouw bezoekt het Zwembadmuseum

donderdag 1 november 2018 Nieuws

Donderdagochtend vroeg stonden alle bovenbouwleerlingen klaar met hun fiets aan de hand om met z'n allen een bezoek te brengen aan het Zwembadmuseum. De kinderen uit groep 6, 7 en 8 kregen een rondleiding en mochten zelf vragen beantwoorden. Veel enthousiaste reacties hebben we gehoord, zelfs van het Zwembadmuseum zelf!

Schoolgids

zondag 28 oktober 2018 Nieuws

De nieuwe schoolgids is beschikbaar! De gids is ook op verzoek in een papieren versie te verkrijgen op school.

Dans 'klaar voor de start' groep E

donderdag 25 oktober 2018 Nieuws

De laatste 3 donderdagen voor de herfstvakantie hebben we een dans ingestudeerd op het nummer 'klaar voor de start' van kinderen voor kinderen. Dit nummer hoorde bij de Kinderboekenweek en de tekst is geschreven door Paul van Loon. Het resultaat is via onderstaande link te zien. Verschillende kinderen zijn ook thuis aan de slag gegaan om het dansje onder de knie te krijgen.

Zandbak update

vrijdag 12 oktober 2018 Mededelingen

Naast een nieuwe website hebben we nu een daaraan gekoppelde nieuwsbrief in de vorm van een e-mail, die we 'Zandbak update' noemen.

U ontvangt de Zandbak update automatisch op zondagavond. Zo weet u precies wat er de komende week op het programma staat. Maar in uw profiel kunt u ook aangeven of u de Zandbak update dagelijks of niet wil ontvangen. U ontvangt standaard nieuws van de school en kalenderberichten die betrekking hebben op de groep van uw kind(eren), maar u kunt ook (per profiel) instellen dat u het nieuws van alle groepen ontvangt.

De nieuws- en kalenderberichten worden toegevoegd door de teamleden. Ook de groepsblogs op de website worden af en toe door de teamleden aangevuld, maar deze zijn geen onderdeel van de Zandbak update. Vergeet dus niet om af en toe de website te bezoeken voor leuke foto's en activiteiten van de kinderen.

ALV op 10 oktober

zaterdag 6 oktober 2018 Nieuws

Op 10 oktober vindt de eerste ALV van dit schooljaar plaats. Vanaf 20.30 uur zijn ouders en het team van harte welkom in het speellokaal van school. De  avond  wordt  muzikaal  afgesloten  door  Marije Maathouder,  onze  vakleerkracht  muziek. 

Dag van de Leraar

vrijdag 5 oktober 2018 Nieuws

Op 5 oktober was het de Dag van de Leraar en dat hebben we, ook al was het zaterdag, niet zo maar voorbij laten gaan! De leraren zijn thuis verrast met een heerlijk zelfgemaakt cakeje en een bloem om ze te bedanken voor hun inzet!

Check de kalender!

maandag 24 september 2018 Oproepen

Op de kalender staan weer allemaal nieuwe data voor in je agenda; ALV, schoolfotograaf, boekenruilbeurs, studiedag.... Hou hem goed in de gaten!

Boekenruilbeurs

zondag 23 september 2018 Nieuws

Op 9 oktober is die er weer; de Boekenruilbeurs! Op 4 tot en met 9 oktober kan je weer boeken inleveren om 8.30 uur. Je krijgt dan weer bonnetjes terug waarmee de kinderen op 9 oktober weer nieuwe boeken kunnen kiezen. Let er op dat je alleen boeken inlevert die geschikt zijn voor jouw bouw. Je mag inleveren zoveel als je wilt, maar je krijgt maximaal maar 3 bonnetjes terug. Overgebleven boeken worden na afloop gedoneerd aan het Ziekenhuis. Veel leesplezier!