Hieronder staan nieuwsberichten, oproepen en mededelingen verzameld. In de beheeromgeving van de website kunt u ieder afzonderlijk bericht als volgt publiceren:

• Zichtbaar, een bericht staat gepubliceerd;
• Afgeschermd, een bericht kan alleen bekeken worden wanneer een bezoeker is ingelogd;
• In nieuwsmail, een bericht wordt meegenomen in een automatische periodieke e-mailing.

Door deze 'filters' kan de informatie op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken. Berichten krijgen altijd een begin- en een einddatum en worden gepubliceerd of per e-mail verstuurd zolang ze actueel zijn.

Afgelopen vrijdag om 17.00 uur barste het feest los van de Braziliaanse Bazaar. Een spectaculair optreden van juf Marije en alle kinderen van de Zandbak. Als ware Braziliaanse drummers brachten ze de sfeer er meteen goed in.

De kinderen leefden zich daarna uit bij het limbodansen, blikgooien, voetbalparcours en vele andere activiteiten. Brazil Dance Schoooldorp gaf een Salsa dansoptreden. En onder het genot van de verschillende versnaperingen vermaakte iedereen zich volop. 

Ook de Tombola was een succes. Er waren vele mooie prijzen te vergeven en het was een enorme drukte rond de uitreiking ervan. Enkele prijzen van de Tombola zijn nog niet opgehaald. Mocht je nog een nummertje hebben, kom even langs en we kijken of je nog een van de gelukkige prijswinnaars bent.

Graag willen wij het team bedanken voor hun inzet en leuke activiteiten en alle ouders die hebben geholpen om de Bazaar tot een groot succes te maken. BEDANKT!

Groet, Vrienden van de Zandbak

Op 24 juni rond 13.30 uur hebben de midden- en bovenbouw van de Zandbak het centrum van Schoooldorp op stelten gezet. Als onderdeel van de muziekles hebben de kinderen met hun eigen klas heel hard geoefend op verschillende (drum-)liedjes.

De zeven klassen samen, elke klas gekleed in een eigen kleur, zorgden voor een waar spektakel. De reacties van het winkelend publiek was bijzonder enthousiast. De vakleerkracht muziek, Marije Maathouder, is daarom ook erg trots op alle leerlingen: 'Ze hebben hard geoefend. Het is heel moeilijk om goed te luisteren naar elkaar en in het ritme te blijven, maar ze hebben het allemaal fantastisch gedaan!'

Bekijk de flashmob

De bazaar: 27 juni

zondag 23 juni 2019 Nieuws

Aan het einde van ieder schooljaar organiseert de Zandbak een zomerfeest om het jaar feestelijk af te sluiten; de bazaar. Dit jaar is het thema Brazilië.

Op de bazaar zijn alle kinderen, hun ouders, leerkrachten en eventueel familie en vrienden welkom. Op het schoolplein zijn kraampjes waar leerlingen zelfgemaakte knutsels verkopen en waar eten en drinken te koop is. Bovendien worden er spelletjes en activiteiten georganiseerd voor en door de kinderen.

Dit jaar vindt de bazaar plaats op vrijdag 27 juni a.s. van 17.00-19.00 uur. Alle kinderen van de school worden stipt om 16.45 uur verwacht in het speellokaal (naast de kleutergroepen). Daar maken zij zich op voor een zeer spectaculaire opening die om 17.00 uur zal losbarsten op het schoolplein.

Bij de hoofdingang worden bonnen verkocht (geen pin aanwezig, dus neem cash mee!) waarmee knutsels, eten en drinken gekocht kunnen worden. Wij kijken uit naar een grote opkomst en een mooi feest.
 
Groet, de Vrienden van de Zandbak

Welk speeltoestel moet er op het schoolplein komen te staan?

Dat is waar de verkiezingen van komende week over zullen gaan. Kinderen uit groep 6 en 7 gaan deze week alle klassen langs om de stemming te peilen.

Uit een groot aantal speeltoestellen is alvast een voorselectie gemaakt. Nu is het aan de kinderen om daaruit het gaafste, leukste, en coolste speeltoestel uit te kiezen. Wij zijn benieuwd en houden het tot de laatste dag spannend!

Vlinders in de klas

zondag 16 juni 2019 Nieuws

Afgelopen donderdag hebben alle klassen in de middenbouw eitjes, rupsen en poppen gekregen. De kinderen hebben een bak klaargemaakt waar de eitjes rupsen kunnen worden, de rupsen poppen en de poppen een vlinder. 

In het weekend zijn in de klas van Babette en Bertine de eerste eitjes uitgekomen. Er kruipen hele kleine rupsjes rond met een kopje zo groot als een speldenprik.

Maar ook de eerste twee vlinders zijn al uit de cocon gekropen. Maandag zullen we deze vlinders op een mooi plekje vrij laten.

 

Ouderbijdrage

zaterdag 24 november 2018 Oproepen

De meeste ouders hebben het formulier voor de ouderbijdrage al weer ingeleverd. Graag willen we de andere ouders ook verzoeken dit nog zo snel mogelijk te doen. Dit kan in het postvakje van de penningmeester in de lerarenkamer. 

 

Vrijdagmiddag

donderdag 22 november 2018 Oproepen

Op vrijdagmiddag gaan we starten met de geschiedenis van de kinderen zelf. Hiervoor zou het leuk zijn als alle kinderen van groep 5 een babyfoto van zichzelf (in envelop zodat anderen hem nog niet kunnen zien) en hun eigen geboorte kaartje mee kunnen nemen. De foto's en kaartjes zijn alleen maar om naar te kijken, het mag dus ook een foto in een lijstje zijn. Een kopie of printje van de foto of kaartje mag ook.

Knutselen in de middenbouw

maandag 19 november 2018 Oproepen

Woensdag 27 november gaan we met de kinderen in de middenbouw knutselen. Hiervoor hebben de kinderen een schoenendoos (niet van laarzen), een leeg en schoon melkpak en een lege keukenrol nodig. In elke klas is al een verzamelplek aanwezig.

Vrijdagmiddag groep 5

zaterdag 17 november 2018 Nieuws

Elke vrijdagmiddag komen de kinderen van groep 5 samen bij Daniëlle (groep D) of Babette (groep B). Op deze middagen werken we aan aardrijkskunde en geschiedenis. We lezen, maken werkbladen, bekijken materialen en kijken toepasselijke filmpjes. We drinken met elkaar thee en om de week hebben we een bakbeurt. Het is altijd een gezellige middag. Via onderstaande link is een kleine impressie van de middagen te zien.

-Link-

Opgeven klaarovers wo 25 nov 2015

zaterdag 17 november 2018 Oproepen
formulier_3